Akaan Pyöräilijät WhatsApp Ryhmän säännöt

Ryhmää ylläpitävät hallituksen jäsenet.

Ryhmässä voi

  • kysyä ja keskustella Akaan Pyöräilijöiden toiminnasta, kimppalenkeistä ja ilmoittaa omista lenkeistä.
  • ilmoittaa tapahtumista tai asioista, joiden ajattelee kiinnostavan muita ryhmäläisiä
  • kertoa tapahtumista, joissa on itse ollut mukana edustamassa yhdistystä (esim. kilpailut, tapahtumat, ulkomaanreissut)

Ryhmiä ei ole tarkoitettu perusteellisempaan kuulumisten vaihtoon tai pitkiin kahdenkeskisiin keskusteluihin. Tätä tarkoitusta varten ovat yksityisviestit.

Mitä ryhmään kuuluminen tarkoittaa?

Huomioithan, että keskusteluun kirjoitetut viestit näkyvät kaikille ryhmän jäsenille. Älä siis kirjoita ryhmään arkaluonteisia tai luottamuksellisia asioita.

Älä myöskään lähetä äänitteitä, kuvia tai videoita missä esiintyy henkilö tai henkilöitä, joilta ei ole lupaa julkaisuun. Lisäksi on tärkeää ymmärtää ja hyväksyä, että kuka tahansa ryhmäläinen saattaa tallentaa numerosi omaan puhelimeensa.

Jos haluat pitää taukoa ryhmän viesteistä, voit mykistää ryhmän. What's App tarjoaa vaihtoehtoja kahdeksan tuntia, yksi viikko tai yksi vuosi. Voit myös milloin tahansa ottaa mykistyksen pois, jolloin saat taas ilmoituksia ryhmästä. Ryhmästä voi myös poistua milloin tahansa, mutta jos haluat sen jälkeen takaisin ryhmään, sinun pitää pyytää uudelleen liittämistä ylläpidolta


Miten käyttäydyn ryhmässä? ( WhatsApp-etiketti)

Seuraavien sääntöjen noudattaminen on erittäin tärkeää, jotta kaikki ryhmäläiset tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi:

  1. Noudata kaikessa keskustelussa hyviä tapoja ja kohtele arvostavasti muita ryhmäläisiä.
  2. Kiusaaminen ja muu loukkaava tai epäasiallinen käytös on ehdottomasti kielletty. Jos ylläpito havaitsee ryhmässä tällaista käytöstä, asiasta annetaan huomautus. Jos sääntöjenvastainen käytös jatkuu huomautuksesta huolimatta, ylläpidolla on oikeus poistaa henkilö ryhmästä.
  3. Älä anna WhatsApp-ryhmästä saamaasi puhelinnumeroa ryhmän ulkopuolisille henkilöille ilman, että kysyt luvan numeron omistajalta.
  4. Pidä viestien määrä kohtuullisena. Laita mieluummin pidempiä viestejä kuin monta lyhyttä viestiä samasta asiasta peräkkäin. Vältä myös kahdenkeskiset keskustelut, jotka kuuluvat yksityisviesteille.
  5. Älä lähetä ryhmissä mitään luvatonta julkaisua, kuten kuvia tai videoita, joihin ei ole lupaa niissä esiintyviltä henkilöiltä.

Sääntöjen hyväksyminen

Kuulumalla ryhmään hyväksyt säännöt